avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune fizică
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune fizică

Bună ziua. Vă rog frumos să mă ajutați în următoarea problemă. Un vecin și-a lăsat caprele în grădina părinților mei libere.Tatăl meu văzând asta s-a dus să le alunge, e vorba de o stână de capre. Stăpânul și ciobanul au început să-l bată cu pumnii, picioarele, l-au lovit cu o lopată în cap, ciobanul cu o bâtă. Am chemat poliția, salvarea, are certificat medico-legal pentru 7-8 zile de îngrijiri medicale, infracțiunea s-a comis pe 4.04.2018. Menționez că ne aflam în spital unde i se acordau îngrijiri medicale de la ora 17.00 și agresorul a apărut la ora 21.00 spunând tuturor că tata, de 75 ani, el având 50, l-a bătut pe el, in jurul orei 20.00, fapt pe care l-am notat și în plângerile făcute la poliție. De la poliție dosarul mi s-a spus că a plecat la Parchet joi. Vă rog să îmi spuneți ce trebuie să urmăresc ca totul să se desfășoare conform legilor în vigoare, agresorul l-a amențat din nou în spital pe tata, și am uitat să precizez că atunci când ăl lovea zicea mereu ” Te omor, moșnege!”. Menționez că până în prezent familia noastră nu a fost pusă în astfel de situații, motiv pentru care nu știm cum să procedăm. Agresorul a avut numeroase probleme cu poliția,chiar procese cu persoane pe care le-a agresat fizic. Vă mulțumesc mult!

Alte discuții în legătură

Tentativa de omor catalinvasile catalinvasile va rog sa ma lamuriti intr-o problema in luna ianuarie tatal meu in varsta de 60 de ani a fost lovit cu un box de un vecin in curtea mea ,eu am intervenit si ... (vezi toată discuția)
Zile spitalizare andrale andrale La cate zile de spitalizare se poate baga in penal? (vezi toată discuția)
Am fost agresat de mai mulți indivizi. Popeacu2797 Popeacu2797 Va salut. Am fost agresat de mai mulți indivizi , în incinta unui bar , printre indivizi numărându-se și patronul barului. Motivul a fost acela că am ... (vezi toată discuția)