avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1913 soluții astăzi
Forum Activitate paun97

Activitate paun97

Nu stiu, nici autoritatile nu stiu. Vorbim de perioada 1935-1940 pentru ambele imobile.
Eu intreb de cine aparțin. In momentul de față el nu mai au un rol, incalzirea se face pe gaz in acea casa. Din prelungirea acelor cosuri cad caramizi tot pe acea casa. Proprietarul casei vrea ca ele sa fie demolate, dar crede ca aparțin de bloc si ca asociația de proprietari este responsabilă de ele.


POPA GHEORGHE a scris:

In niciun caz, demolarea cosului nu se poate face fara acceptul proprietarului casei, respectiv gasirea si realizarea unei alte solutii tehnice (proiect) care sa permita evacuarea gazelor arse/ fum.

Buna ziua, am si eu o curiozitate. Casa lipita de blocul in care locuiesc are construite niste prelungiri la hornurile din caramida. Aceste prelungiri urca pe toata inaltimea blocului,lipite de calcan, ajungand la nivelul acoperisului. Rolul lor tehnic era de a facilita eliberarea fumului din soba casei peste ultimul etaj al blocului. Cine este responsabil din punct de vedere legal pentru consolidarea/demolarea acestor hornuri? Asociatia de proprietari a blocului sau proprietarul casei?
Discuție Vanzare pe olx
Am pus un anunt pe olx de vanzare pentru o placa video in care am stipulat clar ca aceasta este defecta si are nevoie de reparatie . Am primit o oferta pentru aceasta, am discutat cu vanzatorul la telefon cat si prin mesaje de faptul ca aceasta se vinde clar ca fiind defecta. El a zis ca vrea sa o repare si am cazut de accord in legatura cu pretul. Acum dupa ce a primit coletul si a verificat placa mi-a zis ca a vorbit cu un "specialist" si ca ar avea alte probleme decat cele pe care le credeam ca sunt asa ca vrea sa o returneze . Intreb doar din pura curiozitate , sunt obligat sa accept acest lucru ?