avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Activitate Silvia Ionela

Activitate Silvia Ionela

Am discutat cu notarul care a intocmit actele si am vazut dosarul.

raluk0207 a scris:

De unde stiti?

Donatia s-a facut la domiciliul bunicii. Donatarul a discutat cu notarul si acesta s-a deplasat la domiciliu. In contractul de donatie este specificat faptul ca bunica a solicitat deplasarea notarului, dar nu dansa a solicitat-o si nu exista nicio cerere in acest sens atasata la dosar.

Quartila a scris:

Și cum anume s-a făcut donația? Ati spus că bunica este nedeplasabila.

Multumesc!
Da, bunica este inca in viata. Nu a fost asistata de o autoritate tutelara si nu a avut vreun document medical care sa ateste discernamantul. Au fost doi martori doar pt ca este nestiutoare de carte, unul dintre martori fiind mama donatarului.
Multumesc!
O seara frumoasa!
Buna ziua!
Daca bunica mea in varsta de 88 ani, nedeplasabila si nestiutoare de carte, a donat unei persoane un teren arabil, fara a fi asistata de o autoritate tutelara si fara vreun document medical din care sa reiasa ca este apta pt a face donatii, eu, in calitate de unic mostenitor, pot sa solicit anularea/revocarea donatiei? Si daca pot, aceasta cerere de anulare se intocmeste inainte sau dupa decesul bunicii?
Mentionez si faptul ca persoana care a primit donatia a intrat in posesia documentelor (titlu de proprietate, certificat fiscal, extras cf) in mod suspicios, deoarece actele, in original, sunt la mine.
Multumesc!