Multumesc, e foarte util ce mi-ați comunicat acum. Din fericire eu nu mai locuiesc in țara, și nu am nici un bun pe numele meu in țara, deci nu am avut nici o tangenta cu ANAFUL, nici o plata făcută către ei. Aștept sa văd ce se întâmplă, îmi e teama ca se va lungi mult și bine toată chestia asta.
Multumesc de răspunsuri, am apelat deja la un avocat și s-au început deja demersurile pentru depunerea contestației. Au trecut deja 5 ani de la hotărârea judecătorească, s-ar putea sa am o șansă.
Buna ziua, in urma cu 10 ani, împins de visul de a lucra pe cont propriu și de a avea propria afacere, am preluat o firma de la cineva. Era vorba de un mic bar la noi in sat. După ce am semnat actele de preluare a firmei, am aflat de datoriile uriașe ale acesteia. Având doar 21 de ani și necunoscând deloc legea, m-am panicat și am închis micul bar rămânând cu paguba, banii investiți in preluarea firmei, fără alte demersuri. Azi, după 10 ani, ma trezesc cu o scrisoare de la ANAF care ma înștiințează ca mi s-a pus poprire pe conturi și urmează a fi executat silit pentru suma de 60468 RON. Ce as putea face? Nu am de unde plăti o asemenea suma.Multumesc!