avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 146 soluții astăzi
Forum Activitate user456

Activitate user456

Răspuns la discuția Aviz ISU - Termoizolatie pod bloc
Multumesc mult!
Răspuns la discuția Aviz ISU - Termoizolatie pod bloc
Multumesc mult pentru raspuns. Banuiesc ca detalii despre executia lucrarii in siguranta putem afla la momentul avizarii. Dar ramane intrebarea daca este necesar sau nu avizul ISU.
Buna ziua,

Pentru o lucrare de izolatie cu polistiren expendat in podul blocului, peste placa de beton este necesar aviz ISU? Acealasi tip/brand polistiren a fost folosit pentru placare pe fatada.

Multumesc
Răspuns la discuția Camera de supraveghere video
@rain4rest

In ghidul ANSPDCP la care faceti referire (si pe care probabil il considerati deasupra legii) apare urmatorul text:
"VI.Condiţiile de legitimitate privind prelucrarea datelor personale prin intermediul sistemelor de supraveghere video
Regula instituită de Legea nr. 677/2001, modificată şi completată, este aceea că, prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanei vizate poate fi efectuată de către un operator numai cu consimţământul persoanei în cauză, dat în mod expres şi neechivoc (art. 5 din Legea nr.
677/2001)."


Concluzia 1: da, trebuie acordul "expres şi neechivoc".


In plus, aduceti in discutie inutil hotararea AG, pentru ca indiferent daca aceasta este contestata sau nu, cei responsabili raspund in continuare in fata legii, indiferent de propriile "interpretari" ale acesteia. In cazul ghidului ati citit partea bolduita, dar nu si exceptia. Le inversez in continuare pentru "echilibru":
"- când prelucrarea este necesară în vederea realizării unui interes legitim al operatorului sau al terţului căruia îi sunt dezvăluite datele, cu condiţia ca acest interes să nu prejudicieze interesul sau drepturile şi libertăţile fundamentale ale persoanei vizate."

Concluzia 2: asociatia de proprietari nu are dreptul sa prejudicieze interesul sau drepturile şi libertăţile fundamentale ale persoanei vizate.