avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Aviz ISU - Termoizolatie pod bloc
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Aviz ISU - Termoizolatie pod bloc

Buna ziua,

Pentru o lucrare de izolatie cu polistiren expendat in podul blocului, peste placa de beton este necesar aviz ISU? Acealasi tip/brand polistiren a fost folosit pentru placare pe fatada.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: user456 , utilizator 19:08, 12 August 2018
Avand in vedere evenimentele neplacute generate si favorizate de materialul utilizat=
polistirenul, la modernizarea energetica a imobilelor,polistirenul ca material unic nu se mai utilizeaza decat intr-o anumita varianta de placare pe suport ,fiecare rand de polistiren fiind urmat de un rand de vata minerala care nu permite propagarea riscului la incendiu
Multumesc mult pentru raspuns. Banuiesc ca detalii despre executia lucrarii in siguranta putem afla la momentul avizarii. Dar ramane intrebarea daca este necesar sau nu avizul ISU.
Este obligatoriu avizul ISU
Lucrarea se poate efectua numai in baza unui proiect intocmit de o firma autorizata.
Avizul/ autorizatia ISU se emite in baza proiectului.
Aveti nevoie si de autorizatie de ctie. de la primarie, obtinuta tot in baza proiectului respectiv.
Masurile privind securitatea si sanatatea in munca precum si masurile psi-su se mentioneaza in proiectul tehnic al lucrarii.
Executantul lucrarii intocmeste instructiuni proprii ssm, respectiv psi-su pentru acest gen de lucrari.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de securitate la incendiu luizastroe luizastroe Buna ziua, va cer ajutorul într-o problema. Am închiriat un spațiu la demisolul unei clădiri în 10.01.2013, iar in data de 04.06.2013 am fost amendata de ... (vezi toată discuția)
Aviz apoi autorizatie isu? TuRa TuRa Buna ziua! Lucrez la o firma iar de curand s-a construit o noua hala. Deocamdata este goala(sunt depozitati doar cativa paleti) si urmeaza a se folosi ca hala ... (vezi toată discuția)
Aviz isu nesolicitat in certificatul de urbanism dodonica dodonica Buna ziua! Am solicitat de la primarie certificat de urbanism pentru amenajare unui pod rezultat in urma constructiei. Am primit certificatul de urbanism,si ... (vezi toată discuția)