avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate Bsimonna

Activitate Bsimonna

Răspuns la discuția Malpraxis
Știu si mai știu ca datorită unor medicii care au știut sa pună pret pe viața unui om mama mea trăiește chiar dacă medicul de la urgentă nu i-a acordat primul ajutor .Mama mea are 69 ani.Cum se poate califica comportamentul medicului de la urgente ?Putea sa o monitorizeze dacă nu știa exact care e diagnosticul .
Știu si mai știu ca datorită unor medicii care au știut sa pună pret pe viața unui om mama mea trăiește dacă dacă medicul de la urgentă nu i-a acordat primul ajutor .Mama mea are 69 ani.Si totuși as vrea sa știu faptul ca sa purtat așa medicul de la urgente cum poate fi calificat ?Unde as putea reclama ?
Da putea fi operata dar de doua ori a trimis-o acasă .Medicul de familie a trimis-o de urgentă a doua zi la neurologie.
Deci de la ó anumită vârsta se poate ignora pacienți ? Este neglijența sau malpraxis ?
Discuție Malpraxis
Buna seara ,as avea o întrebare se poate numi malpraxis când doctorița de garda o ignora pe mama total si i spune asistententei sa i dea un algocalmin zicându-i ca a plătit salvăriile pentru ea fiind a doua oară la garda la diferența de 6 ore cu durerii groaznice de cap ?Dupa 24 de ore a ajuns la neurologie cu diagnosticul de anevrism cerebral rupt.