avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Malpraxis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Malpraxis

Buna seara ,as avea o întrebare se poate numi malpraxis când doctorița de garda o ignora pe mama total si i spune asistententei sa i dea un algocalmin zicându-i ca a plătit salvăriile pentru ea fiind a doua oară la garda la diferența de 6 ore cu durerii groaznice de cap ?Dupa 24 de ore a ajuns la neurologie cu diagnosticul de anevrism cerebral rupt.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:15, 19 Aprilie 2018
Este greu de spus...
Doar medico-legal se poate stabili...

Ce varsta are mama dvs.?

Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Deci de la ó anumită vârsta se poate ignora pacienți ? Este neglijența sau malpraxis ?
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2018
Bsimonna, utilizator
Avea problema în momentul în care a fost la medic?
A apărut ulterior.
Credeti ca se putea împiedica prin operație agravarea stării pacientei?

V-am pus întrebări ca sa gânditi singura în mod obiectiv.

În astfel de cazuri se apelează la sprijin calificat din partea avocatului dar nu consider că ati avea sanse sub aspect medico-legal si nu va recomand sa intrati in aceste proceduri.
Dacă nu ma credeti pe mine mergeți la alti avocați specializați pe medicina medico-legala.

Pentru felul în care s-a purtat apare o altă discuție juridica dar nu tine de malpraxis
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Da putea fi operata dar de doua ori a trimis-o acasă .Medicul de familie a trimis-o de urgentă a doua zi la neurologie.
Bsimonna, utilizator
Stiti ca pacientul poate muri în timpul operației?

De.aceea V-am întrebat de varsta.

Alte discuții în legătură

Malpraxis maruus21 maruus21 Buna ziua! Acum aproximativ 6 saptamani tatal meu s-a internat pentru o saptamana (de luni pana luni_ la Institului de Reumatologie Ioan Stoia Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de servicii medicale de urgenta gratuite in conditiile in care sunt asigurat? andomar andomar Pot beneficia de servicii de urgenta gratuite in conditiile in care sunt asigurat ? Am alunecat si am o problema cu un picior entorsa sau chiar fractura iar ... (vezi toată discuția)
Poate un membru al familiei pacientului formula plangerea de malpraxis? catinf catinf Buna ziua. In ce situatii poate un membru al familiei formula plangerea de malpraxis? Pacientul este in stare critica si nu se stie cat va dura aceasta stare, ... (vezi toată discuția)