avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Malpraxis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Malpraxis

Buna seara ,as avea o întrebare se poate numi malpraxis când doctorița de garda o ignora pe mama total si i spune asistententei sa i dea un algocalmin zicându-i ca a plătit salvăriile pentru ea fiind a doua oară la garda la diferența de 6 ore cu durerii groaznice de cap ?Dupa 24 de ore a ajuns la neurologie cu diagnosticul de anevrism cerebral rupt.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:15, 19 Aprilie 2018
Știu si mai știu ca datorită unor medicii care au știut sa pună pret pe viața unui om mama mea trăiește dacă dacă medicul de la urgentă nu i-a acordat primul ajutor .Mama mea are 69 ani.Si totuși as vrea sa știu faptul ca sa purtat așa medicul de la urgente cum poate fi calificat ?Unde as putea reclama ?
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2018
Bsimonna, utilizator
Știu si mai știu ca datorită unor medicii care au știut sa pună pret pe viața unui om mama mea trăiește chiar dacă medicul de la urgentă nu i-a acordat primul ajutor .Mama mea are 69 ani.Cum se poate califica comportamentul medicului de la urgente ?Putea sa o monitorizeze dacă nu știa exact care e diagnosticul .
Bsimonna, utilizator
Sub acest aspect sunt de acord cu dvs...
Adica ce calificativ ati dat dvs...imi pare corect...
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis maruus21 maruus21 Buna ziua! Acum aproximativ 6 saptamani tatal meu s-a internat pentru o saptamana (de luni pana luni_ la Institului de Reumatologie Ioan Stoia Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de servicii medicale de urgenta gratuite in conditiile in care sunt asigurat? andomar andomar Pot beneficia de servicii de urgenta gratuite in conditiile in care sunt asigurat ? Am alunecat si am o problema cu un picior entorsa sau chiar fractura iar ... (vezi toată discuția)
Poate un membru al familiei pacientului formula plangerea de malpraxis? catinf catinf Buna ziua. In ce situatii poate un membru al familiei formula plangerea de malpraxis? Pacientul este in stare critica si nu se stie cat va dura aceasta stare, ... (vezi toată discuția)