avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters469985

Activitate ContSters469985

Buna ziua, in 2010 s-a emis prin hotarare de primarie un PUZ pentru 21 400 m2 de teren din care eu am cumparat in 2016 o suprafaa de 520 m ; mai apoi 9480; dupa care le-am comasat si am obtinut 10 000 m2! Am hotarat cu sotul sa ne construim o casa pe 2000 m2 prima bucata de la strada! Am dezmembrat cu certificat de urbanizm de la primarie, cu lucrare topo cu norat... acum cand avem actele pentru 2000 m2 am fost la primarie sa cerem Certificat de urbanizm pentru obtinere avize si ulterior constructie.
Ne-am trezit ca ni se spune ca trebuie sa facem alt PUZ fiindca noi am dezmembrat o bucata mai mare decat sunt schitele pe PUZ. Acolo avem o parcela de 860m2 si resrul de 460 m2!
Deci eu chiar nu imi pot permite sa fac o casa pe o palma de pamant cand stiu ca am cumparat un ha!
Ce este de facut?! Am voie sa imi construiesc casa pe o parcela mai mare decat prevazut in PUZ?! Stiind ca terrnul are deschidere mare ; casa o vrem mica si evident ca vom respecta alinierea fata de drum si nu o sa ma lipesc de gardurile vecinilor.
Mersi