avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Ce fac cu un PUZ cu parcele mici?!
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Ce fac cu un PUZ cu parcele mici?!

Buna ziua, in 2010 s-a emis prin hotarare de primarie un PUZ pentru 21 400 m2 de teren din care eu am cumparat in 2016 o suprafaa de 520 m ; mai apoi 9480; dupa care le-am comasat si am obtinut 10 000 m2! Am hotarat cu sotul sa ne construim o casa pe 2000 m2 prima bucata de la strada! Am dezmembrat cu certificat de urbanizm de la primarie, cu lucrare topo cu norat... acum cand avem actele pentru 2000 m2 am fost la primarie sa cerem Certificat de urbanizm pentru obtinere avize si ulterior constructie.
Ne-am trezit ca ni se spune ca trebuie sa facem alt PUZ fiindca noi am dezmembrat o bucata mai mare decat sunt schitele pe PUZ. Acolo avem o parcela de 860m2 si resrul de 460 m2!
Deci eu chiar nu imi pot permite sa fac o casa pe o palma de pamant cand stiu ca am cumparat un ha!
Ce este de facut?! Am voie sa imi construiesc casa pe o parcela mai mare decat prevazut in PUZ?! Stiind ca terrnul are deschidere mare ; casa o vrem mica si evident ca vom respecta alinierea fata de drum si nu o sa ma lipesc de gardurile vecinilor.
Mersi

Alte discuții în legătură

Dezmembrarea nu respecta puz. adyredro adyredro Buna ziua! Am cumparat un teren in judetul Ilfov si am solicitat si obtiunut de la primarie un certificat de urbanism in care este specificat ... (vezi toată discuția)
Suprafata masurata mai mica decat suprafata din cf eluck eluck Buna, In urma cu putin timp am cumparat un teren intravilan de 640mp pentru constructia unei case. In momentul incheierii contractului VC, nu a fost atasata o ... (vezi toată discuția)
Cumparare parcela dintr-un teren nedezmembrat inca sorel_789 sorel_789 Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati cu cateva sfaturi/idei : Doresc sa cumpar o parcela de 550mp dintr-un teren mare, de 18500mp. Proprietarii terenului, ... (vezi toată discuția)