avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Activitate GiuMi

Activitate GiuMi

Discuție Luna tatălui
Buna ziua

Tatăl poate beneficia de luna tatălui dacă mama nu se întoarce la locul de munca și cu, cât timp înainte trebuie depuse actele de către tata ?

Mulțumesc
Va mulțumesc mult pt lămuriri . Am confundat ajofm cu Itm . La ajofm voi merge luni .

Zi frumoasa
Este vorba de o firma mică cu sediul la Cluj .
Buna ziua,

Momentan ma aflu in concediu de creștere al copilului pana in Martie 2020
Firma de unde am intrat in acest concediu intr-o luna intra in faliment .
Întrebarile mele sunt :
1.pot intra in șomaj de când firma intra in faliment ? Sau ce ar trebui sa fac in aceasta situație ?
2. Indemnizația pana in 2020 îmi este afectată de intrarea in faliment a firmei?

3. Trebuie sa duc ceva acte sau ceva de la firma la Itm ?

Mulțumesc anticipat
Buna ziua

Momentan ma aflu in concediu de creștere al copilului . Contractul
Meu de munca este suspendat pana in Martie 2020 dar firma va intra in faliment. Luna viitoare .

Exista posibilitatea sa intru in șomaj sau ce ar trebui sa fac pt a nu îmi afecta nici indemnizația .

Mulțumesc anticipat
Răspuns la discuția Indemnizatie nelamuriri
Multumesc.

Daca completez eu cererea tip pt indemnizatie imi scriu datele atat la solicitant cat si la persoana indreptatita?

Si inca o nelamurire: la intrebarea daca a lucrat 12 luni succesive in ultimele 24 de luni anterior nasterii copilului? In perioada....
Am lucrat la acelasi angajator din 7 martie 2016 si am nascut in data de 6 martie 2018. Atunci la perioad scriu 06.03.2017-06.03.2018?
Buna. Cele 126 de zile din concediu prenatal+lauzie se sfarsesc pe data de 17.05.2018. Intrebarea mea este: pe cererea pt suspendarea cim pt cresterea copilului trec incepand cu data de 17 sau 18.05.2018?