avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie nelamuriri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie nelamuriri

Buna. Cele 126 de zile din concediu prenatal+lauzie se sfarsesc pe data de 17.05.2018. Intrebarea mea este: pe cererea pt suspendarea cim pt cresterea copilului trec incepand cu data de 17 sau 18.05.2018?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:39, 20 Aprilie 2018
Data de 18.05.2018.
Multumesc.

Daca completez eu cererea tip pt indemnizatie imi scriu datele atat la solicitant cat si la persoana indreptatita?

Si inca o nelamurire: la intrebarea daca a lucrat 12 luni succesive in ultimele 24 de luni anterior nasterii copilului? In perioada....
Am lucrat la acelasi angajator din 7 martie 2016 si am nascut in data de 6 martie 2018. Atunci la perioad scriu 06.03.2017-06.03.2018?
Numai la solicitant va treceti datele.

Scrieti perioada in care ati lucrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de maternitate si indemnizatia aferenta concediului crestere copil in cazul cim pe perioada determinata EMANUELLA2606 EMANUELLA2606 Buna ziua, Numele meu este Mihaela Ghiorghiu si am si eu cateva intrebari referitoare la concediul prenatal, concediul crestere copil si indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si post-natal veronik veronik Buna ziua, stiu ca sunt 126 de zile in total pentru concediu prenatal si postanatal. In cazul in care cel prenatal va fi de maxim 20 zile, este legal sa ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si lauzie? Madaaa Madaaa Buna seara, Sunt insarcinata in 4 luni si angajata din data de 19 septembrie 2019. Data probabila a nasterii este 6 aprilie 2020. Prind 7 luni lucrate ... (vezi toată discuția)