avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Activitate AncaAg

Activitate AncaAg

Răspuns la discuția Desfiintare loc de joaca
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Am fost in audienta la domnul primar, cu o petitie scrisa, planse foto si 15 semnaturi. Azi dimineata s-a desfiintat locul de joaca. Va multumesc pentru sfat si va urez mult succes in continuare!
Răspuns la discuția Desfiintare loc de joaca
Va multumesc.
Joi merg la primarie si voi reveni
Seara frumoasa.

ynocentta a scris:

Aveti dreptul sa solicitati desfiintarea terenului respectiv avand in vedere prejudiciile care le genereaza si dreptul la intimitate si viata privata

Răspuns la discuția Desfiintare loc de joaca
Va multumesc pentru raspuns.
Nu se va rezolva cu program pentru ca s-a incercat impunerea de reguli prin diferite pancarte si nu au rezistat 2 zile.
Va mai dau un exemplu, daca nu stau in parc se plimba pe alee cu trotinetele, nu vreti sa stiti zgomotul care-l proaca. Locul este delimitat de un gard de 80 cm inaltime, multi sar peste el. Nici macar locali nu respecta/aplica legea 61/1991 art 25, tot pe mine ma iau la rost ca sunt copii si nu au unde sa bata mingea.
Noaptea devine refugiu pentru tineri, a venit caldura, de dimineata la 2 pe bancuta de langa geam stateau 3 tineri ascultau muzica.
In fata apartamentului este un loc verde cu braduti si iarba, a devenit "toaleta" pentru copii si catei, nu ai cum sa mai accepti asa ceva.
Va rog mult sa-mi spuneti in baza carei legi pot cere desfiintarea acestuia.
ynocentta a scris:

Analizati oportunitatea sa intrati in audienta la viceprimarul responsabil ,pentru discutii,eventual impunerea de program acces in spatiu sau ultima masura mutarea acestuia in alta locatie

Buna seara.
Locuiesc la parterul unui bloc unde este amplasat un loc de joaca la o distanta de 2.30 m de fereastra apartamentului. Locul de joaca exista de 20 de ani dar din 2015 a fost reabilitat, împreună cu alte 40 de locuri din oras. De anul trecut insa, nu mai poti sta in casa nici cu geamul inchis, a devenit extrem de aglomerat fiind vizitat de copii cu apartinatori si din alte zone. Zgomotul este greu de suportat, sunt parinti care vin dupa orele 22 si-si dau copiii in leagan in timp ce vorbesc, tipa, rad, etc. Ziua bat mingea, se urca cu picioarele pe tobogan, mai rup cate o scandura, urla, se alearga cu trotinetele pe aleea de acces. Am discutat cu o parte dintre parinti si nu am avut nici o rezolvare ba dimpotrivă, mi i-am pus in cap.
Alta solutie nu vad decat sa cer desfiintarea acestuia.
Politia locala si municipala a fost sesizata de multe ori pe timp de noapte, nu stiu sigur ce masuri s-au aplicat dar cei de la locala si daca ii gasesc la locul de joaca, nu le cere sa plece ci ii roaga sa nu mai faca zgomot.
Am ajuns la epuizare din cauza asta, copii mei sunt stresati, nu vreau sa-mi vand apartamentul din cauza asta.
Va rog sa ma sfatuiti in acest sens.

Va multumesc din suflet.


Buna seara. Ati rezolvat problema?
Si eu ma confrunt cu o speta identică, la mine este vorba si de 2 copii mici care nu pot dormi de zgomote. As dori sa stiu daca se poate, cum anume ati reusit sa asezati lucrurile.
Va multumesc.