avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate Roxana Tudora

Activitate Roxana Tudora

Buna ziua! Am avut un punct de lucru pe care l-am închis si in urma căruia am rămas cu o casa de marcat (tipul nou). Am defiscalizat-o și mă gândeam să o vând. Pot sa vând casa de marcat în calitate pe persoană juridică unei alte persoane juridice urmând că aceasta sa mearga a înregistreze casa la ANAF și să o fiscalizeze? Sau trebuie a o vând printr-o firmă specializată pe case de marcat? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Acordare stimulent inserție
Multumesc mult pt răspuns!
Buna seara! Copilul împlinește 2 ani in august însă mă voi reîntoarce la munca pe 4 martie, dar la alt angajator. Eu semnez pe data de 01.03 noul contract de munca iar vechiul angajator dorește să fac solicitare de reîntoarcere in data de 27.02 și demisie pe 28.02. Știu că pot beneficia de stimulent dc mă reîntorc cu 60 de zile înainte, dar nu știu dacă pot beneficia în cazul în care există 1 zi întrerupere in Revisal.
Soțul și-a deschis o firma in martie (un aprozar). Eu in acest moment sunt în creștere copil. In cazul in care nu găsim o persoana sa o angajam, ce cadru legal pot avea, pt a putea vinde eu la magazin fara să-mi afecteze indemnizația?
Buna seara,

Ce pași sunt de urmat in vederea obținerii autorizațiilor pt un aprozar și de la ce institutii (in afara de primărie)? DSV, DSP, Mediu, etc. Aprozarul va funcționa într-un spațiu comercial nou, de 45 mp, in Roșu ( Ilfov)