avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare stimulent inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare stimulent inserție

Buna seara! Copilul împlinește 2 ani in august însă mă voi reîntoarce la munca pe 4 martie, dar la alt angajator. Eu semnez pe data de 01.03 noul contract de munca iar vechiul angajator dorește să fac solicitare de reîntoarcere in data de 27.02 și demisie pe 28.02. Știu că pot beneficia de stimulent dc mă reîntorc cu 60 de zile înainte, dar nu știu dacă pot beneficia în cazul în care există 1 zi întrerupere in Revisal.
Cel mai recent răspuns: Roxana Tudora , utilizator 18:12, 23 Februarie 2019
In opinia mea, ar trebui ca data incetarii vechiului c.i.m.= data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.
Multumesc mult pt răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent Oana Enache Oana Enache Buna ziua ! Am si eu o problema ! Sunt in ccc si o sa incep un nou loc de munca ! Baietelul meu face 1 an si 10 luni pe data de 7 februarie ! Mie imi fac ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la un alt loc de munca dupa ccc inainte de 2 ani. Anabreha Anabreha Buna Ziua, Din Februarie 2016 sunt in concediu de crestere copil. As dori reintoarcerea in campul muncii la o alta firma. Care sunt pasii ce trebuie urmati ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie Luisa140884 Luisa140884 Buna ziua. Am o fetita care pe data de 6.sept 2018 implineste 2 ani si in luna mai pe 15 vreau sa reincep serviciul. Problema este ca nu vreau sa ma reintorc ... (vezi toată discuția)