avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate Petro2

Activitate Petro2

Am avut un abonament acum 8 ani. Dupa ce a expirat contractul nu am fost sa il reziliez. Au venit facturi. Am intarziat cu plata lor. Le.am platit, ei au oprit numarul si nu l.au mai deschis. Intre timp tot trimiteau facturi duble fata de cat erau. Am platit si eu nu beneficiam de servicii. Si acum dupa 8 ani primesc un plic acasa ca am de dat 1700 lei. Dar ei imi fac o reducere sa platesc doar 500 din toata suma. Si se inchide dosarul. Intrebarea e daca eu dau acesti 500 lei exista posibilitatea sa ma fi mintit ca inchid dosarul si sa ma puna sa platesc si restul? Multumesc!
Scuze. Inca o intrebare. Daca i.as lasa pe ei sa dezbata si sa fie fiecare cu partea lui, si apoi eu sa cumpar de la el? Ar mai fi riscant pt mine ca si sotie? Va multumesc! Nu ma pricep la lucrurile astea. Din aceasta cauza caut raspunsuri. Tocmai in ideea sa nu ma pacalesc. Mii de mutumiri.

Nicoleta Cristina Romascanu a scris:

Aha!
Dar oricum trebuie ca ei (socrul și fratele lui) să obțină mai întăi un certificat de moștenitor. (ziserăți că este nedezbătută succesiunea).
Apoi puteți cumpăra cota-parte a fratelui socrului (aceea care va fi scrisa în CM = 1/2)
Și rămâneți în indiviziune cu socrul.

Mda, Cam riscanta varinata pentru dvs. (ca soție din ecuația aceasta)...


Poate nu m.am exprimat eu corect. Curtea in care locuiesc e mostenirea socrului si a fratelui acestuia. Eu vroiam sa cumpar partea fratelui sa ramanem noi cu toata curtea. Dar as fi vrut sa o iau pe numele meu si a sotului.

Nicoleta Cristina Romascanu a scris:

Îmi pare că vă pregătiți să cumpărați ... pielea ursului din pădure și ne întrebați cum să faceți să vă coste mai puțin.

De la cine cumparați dvs. dacă acela nu vă face dovada că este moștenitor și respectiv persoana îndreptățită să vândă ce zice ar avea de vânzare. Acestea (și calitatea și ce zice ca vinde) trebuie să rezulte dintr-un certificat de moștenitor.

Cum fac sa cumpar o mostenire care inca nu e dezbatuta? Este vorba despre un teren si as vrea sa cumpar jumatate din el. Nu are carte funciara. Cum as putea face sa coste mai putin actele? Am inteles ca trebuie facuta cartea funciara pe tot terenul apoi sa se faca dezmembrarea. Dar am auzit ca o sa coste foarte mult. Ce alta cale exista?. Bineinteles ca vreau sa fac contract de vc.