avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Firma de recuperare telefonie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Firma de recuperare telefonie

Am avut un abonament acum 8 ani. Dupa ce a expirat contractul nu am fost sa il reziliez. Au venit facturi. Am intarziat cu plata lor. Le.am platit, ei au oprit numarul si nu l.au mai deschis. Intre timp tot trimiteau facturi duble fata de cat erau. Am platit si eu nu beneficiam de servicii. Si acum dupa 8 ani primesc un plic acasa ca am de dat 1700 lei. Dar ei imi fac o reducere sa platesc doar 500 din toata suma. Si se inchide dosarul. Intrebarea e daca eu dau acesti 500 lei exista posibilitatea sa ma fi mintit ca inchid dosarul si sa ma puna sa platesc si restul? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 29 Octombrie 2019
Petro2, utilizator
Cel mai recent răspuns: Petro2 , utilizator 20:34, 29 Octombrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închidere abonament orange Cristina Cutic Cristina Cutic Bună ziua! Am avut abonament la orange 2 ani, până în noiembrie 2018. Am sunat la orange odată la sfarsitul lui noiembrie ca sa închid abonamentul si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua silviu_stefan silviu_stefan Salutare, am si eu o problema,sincer, nu stresanta dar ..... penibila. Sunt plecat din tara de cam 6 ani,inainte sa plec din tara am avut abonament ... (vezi toată discuția)
Datorie pentru un serviciu de care nu am beneficiat mihaelamaku mihaelamaku am o problema cu [FURNIZOR].in septembrie 2009 am primit acasa un plic in care spunea ca am de plata 1200ron (penalitati ca nu am platit 3 luni + 800 ron ... (vezi toată discuția)