avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Închidere abonament orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Închidere abonament orange

Bună ziua!

Am avut abonament la orange 2 ani, până în noiembrie 2018. Am sunat la orange odată la sfarsitul lui noiembrie ca sa închid abonamentul si mi-a zis ca trebuie sa plătesc ultima factura ca sa se închidă. Am platit-o, iar la începutul lui decembrie sun ca sa închid abonamentul si mi-a zis ca o sa se închidă....Acum am primit un plic acasă de la orange ca trebuie sa plătesc 134 lei din luna decembrie-ianuarie ca sa se închidă abonamentul...De ce sa plătesc daca am sunat în decembrie pentru închiderea contractului? Azi am sunat din nou la ei so mi-a zis același lucru, sa plătesc factura ca sa se închidă abonamentul....ce e de făcut?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:33, 23 Februarie 2018
Formulati o notificare de reziliere a contractului... Se pare ca, discutiile telefonice n-au nicio valoare........desi exista o preocupare permanenta de a creea in spatiul public tot felul de iluzii.....
Problema este ca eu sunt plecată din țară și nu mă întorc pana in iunie..
Mai intai, abonamentul e inca activ, daca nu e o greseala. Daca insa e vorba de 2017, si contractul a expirat, puteti sa cereti rezilierea si printr-un e-mail. Scrieti o cerere la calculator, o tipariti, o semnati, datati, apoi o scanati si o atasati la mesaj. Abonamentul va ramane activ si deci platibil inclusiv luna urmatoare celei in care ati cerut rezilierea

Cristina Cutic a scris:

Bună ziua!

Am avut abonament la orange 2 ani, până în noiembrie 2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie telefonie mobila preluata de societate recuperari creante cimpan irina cimpan irina Buna ziua, Am avut un contract la Orange Romania, iar din probleme financiare din luna aprilie nu am mai reusit sa-mi achit facturile. Am primit de la ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange zady zady Buna ziua, tocmai mi-am cumparat un telefon de la Orange( Galaxy S). Telefonul are o vechime de 6 luni fiind expus in magazin (am gasit in el o poza facuta de ... (vezi toată discuția)
Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul orange piata nicolae ... Florin Donu Florin Donu Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul Orange piata Nicolae Grigorescu precum mi-a expirat contractul de abonament Orange. în data de: 21.06.2023 m-am ... (vezi toată discuția)