avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Activitate Marius Cristian

Activitate Marius Cristian

Răspuns la discuția Cum scap de biroul de credit ?
Multumesc pentru raspuns,situatia fiind mai complicata as vrea sa o rezum in cat mai putine randuri.este vorba de un credit la termen care este prescris din 2013,in 2014 am contractat un credit,eu nefigurand in biroul de credit,dupa care am reaparut in 2017 cand s-au facut demersurile pentru executarea silita.Decizia judecatoreasca privind prescriptia fiind in favoarea mea,nu face ca raportarea sa fie nula?avand in vedere ca prima raportare a fost in 2010 de cand a inceput sa curga termenul prescripiei si disparand in 2014 conform legii,a doua raportare nu este ilegala?cui trebuie sa ma adresez pentru excluderea din birou? Multumesc
Buna ziua. Am o problema cu biroul de credit. Am fost executat acum aproximativ un an pentru un credit prescris de mai bine de 7 ani. Am contestat executarea in instanta invocand prescriptia creditului si am avut castig de cauza. Cum pot sa imi sterg situatia din biroul de credit avand in vedere faptul ca au trecut mai mult de 3 ani de cand trebuia sa nu mai apar in birou