Buna ziua. In urma cu 2 saptamani s-a defectat usa scarii astfel incat se putea deschide doar cu ajutorul banutilor magnetici pentru interfon. Eu si sotia intram pana atunci in bloc cu ajutorul cheii. Banutii magnetici am preferat sa ii predam bunicilor si bonei ce aveau grija de cei 2 copii. Observand ca usa nu mai poate fi deblocata cu cheia am sunat atat administratorul blocului cat si presedintele in vederea rezolvarii problemei solicitand totodata si un numar de telefon al celor ce se ocupa de interfon pentru a comanda cativa banuti magnetici.
Raspunsul presedintelui de bloc a fost ca pot face banuti magnetici in Sun Plaza cu 15 lei si ca nu e o prioritate pentru ei faptul ca usa nu poate fi descuiata cu cheia ptr ca majoritatea intra in bloc cu banutul magnetic.
Desi am insistat la cateva zile din nou cu solicitarea de a repara usa de la bloc acestia nu m-au bagat in seama. La final i-am comunicat presedintelui de bloc ca am sa incerc sa repar personal usa spunandu-i ca nu-mi asum eventualele probleme aparute ulterior. Am primit ok ul verbal, am desfacut broasca usii si am gasit cheie rupta in butuc. Am scos cheia rupta insa din pacate nu am mai reusit sa pun la loc butucul. Usa a stat 3 zile stricata apoi au chemat instalatorul.
Ieri m-a anuntat presedintele ca taxa de reparatie de 184 lei pentru usa va trebui sa o suport eu pentru ca am stricat usa.
La avizier m-am trezit cu aceasta suma in dreptul intretinerii mele.
Exista o metoda prin care pot combate acest abuz (cel putin din punctul meu de vedere)?