avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Activitate Iuliana Iulia

Activitate Iuliana Iulia

Bună seara! Ma interesează și pe mine daca voi beneficia de indemnizație în cazul în care eu am 4 luni de când sunt angajata la aceasta firma și urmează sa nasc la jumătatea lunii mai 2019, iar un an voi face la începutul lunii mai 2019, și dacă se pun ca și continuitate lunile de la fostul job fiind vorba doar de 7 zile întrerupte între joburi! Mulțumesc!
Răspuns la discuția Demisia, preaviz

Dacă în acest caz nu mi s au plătit acele zile, la ziua de salariu scrisa în contract. Ce este de făcut? Reclamație la ITM?
Iuliana Iulia a scris:

Mulțumesc frumos pentru răspuns! :)
Iuliana Iulia a scris:

Bună ziua! Ma interesează și pe mine dacă mi-am dat demisia și am stat în preaviz toate cele 20 de zile, iar eu nu mi am luat nici una din zilele de concediu, la lichidare angajatorul va trebui sa îmi plătească și acele zile de concediu pe care eu nu mi le am luat ? Mulțumesc !

Răspuns la discuția Demisia, preaviz

Mulțumesc frumos pentru răspuns! :)
Iuliana Iulia a scris:

Bună ziua! Ma interesează și pe mine dacă mi-am dat demisia și am stat în preaviz toate cele 20 de zile, iar eu nu mi am luat nici una din zilele de concediu, la lichidare angajatorul va trebui sa îmi plătească și acele zile de concediu pe care eu nu mi le am luat ? Mulțumesc !