avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Activitate Annie99

Activitate Annie99

Da , Denis , dar stii cum e , o data e ca niciodata ! Service ul pe care l -am ales cu ajutorul unui prieten e undeva in Dambovita , deh mai ieftin . Nu stiu daca acel Service poate face si ITP ul.. Dar ... riscul e mare . Totusi , cum aduc masina fara ITP in Bucuresti , fara sa incalc legea ? Oricum multumesc de raspuns !

DenisRif a scris:

Asta-i culmea...Alti circula ani buni fara ITP si tie ti-e frica ? Apropo poate acel Service face si ITP...Sunt multe care fac.

Buna seara,, va rog mult , poate ma luminati cum sa procedez ! Deci , am avut un accident cu masina, am incheiat intelegerea amiabila , deci ,,acum va trebui sa duc masina mea la reparat , pe banii mei ( eu am fost de vina si nu am Casco ) DAR .. o duc sa zicem,, maine , la service , insa acolo , piese reparatie toate cele vor dura sa zicem 2 saptamani si când sa o iau acasa , surpriza , ITP ul expira pe 5 mai anul asta , in 2 saptamani ,. INTREBARE - Cum ma intorc de la service , cu ITP ul expirat ? Remorcat , pe platforma , sau cei de la Service imi dau ceva de la mana ca tocmai a iesit din reparatii . Daca ma duc acum cu masina avariata ( adica bara lovita aripa infundata farul spart ) ma primesc la ITP ? Va rog mult , ajutati ma cu un sfat ! Multumesc