avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Help ...cum procedez ? ITP va expira curand si masina ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Help ...cum procedez ? ITP va expira curand si masina a avut un accident ...

Buna seara,, va rog mult , poate ma luminati cum sa procedez ! Deci , am avut un accident cu masina, am incheiat intelegerea amiabila , deci ,,acum va trebui sa duc masina mea la reparat , pe banii mei ( eu am fost de vina si nu am Casco ) DAR .. o duc sa zicem,, maine , la service , insa acolo , piese reparatie toate cele vor dura sa zicem 2 saptamani si când sa o iau acasa , surpriza , ITP ul expira pe 5 mai anul asta , in 2 saptamani ,. INTREBARE - Cum ma intorc de la service , cu ITP ul expirat ? Remorcat , pe platforma , sau cei de la Service imi dau ceva de la mana ca tocmai a iesit din reparatii . Daca ma duc acum cu masina avariata ( adica bara lovita aripa infundata farul spart ) ma primesc la ITP ? Va rog mult , ajutati ma cu un sfat ! Multumesc
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 13:44, 26 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asta-i culmea...Alti circula ani buni fara ITP si tie ti-e frica ? Apropo poate acel Service face si ITP...Sunt multe care fac.
Da , Denis , dar stii cum e , o data e ca niciodata ! Service ul pe care l -am ales cu ajutorul unui prieten e undeva in Dambovita , deh mai ieftin . Nu stiu daca acel Service poate face si ITP ul.. Dar ... riscul e mare . Totusi , cum aduc masina fara ITP in Bucuresti , fara sa incalc legea ? Oricum multumesc de raspuns !

DenisRif a scris:

Asta-i culmea...Alti circula ani buni fara ITP si tie ti-e frica ? Apropo poate acel Service face si ITP...Sunt multe care fac.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti deplasa vehiculul pe platforma
Ai dreptate ! Nu ai solutii in afara platformei...Identifici unde este cel mai apropiat punct de inspectii si o duci acolo cu o platforma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare dauna ContSters340956 ContSters340956 Ieri am fost accidentat de un individ usor baut (mai mult), nu am rezolvat-o cu politia din mai multe motive ... Am cazut de acord sa facem amiabila, el ... (vezi toată discuția)
Probleme service auto emildr emildr Buna ziua , Am si eu o problmena cu un service auto , mai exact : In urma cu o luna am avut un accident auto minor (eu pagubit) am primit RCA am facut ... (vezi toată discuția)
Detalii garantie piese auto rca T.J. T.J. Buna ziua! Am reparat masina proprietate personala in baza unui dosar RCA in care aveam calitate de pagubit. Service-ul auto este listat de cei de la City ... (vezi toată discuția)