avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Activitate Adrian D

Activitate Adrian D

Mulțumesc!
Multumesc pentru raspuns!
Am inteles care va fi stagiul de cotizare, dar as vrea sa stiu daca la calculul pensiei se socoteste suma cotizata in cei 2 ani si 10 luni(deoarece eu am cotizat in toata perioada, nu numai 1 an si 5 luni cat se calculeaza la vechime si stagiu de cotizare).
Multumesc!
Buna ziua,
Ma numesc Adrian Dima, angajat Liberty Galati din 1988, iar in perioada martie 1990- ianuarie 1993 am lucrat la program de 4 ore(in baza HG 41 bis/1990) fiind student la seral. Inteleg ca stagiul de cotizare si vechimea in munca se calculeaza proportional cu timpul lucrat, dar doresc sa aflu daca, la calculul pensiei, sunt luate in considerare contributiile intregului interval lucrat(aprox 2 ani si 10 luni) sau doar pentru jumatate din interval(1 an si 5 luni)?
Multumesc!
Buna ziua,
Ma numesc Adrian Dima, angajat ArcelorMittal din 1988, iar in perioada martie 1990- ianuarie 1993 am lucrat la program de 4 ore(in baza HG 41 bis/1990) fiind student la seral. Doresc sa aflu modul de calcul al vechimii in munca si al stagiului de cotizare pentru perioada amintita mai sus.
Multumesc!