Buna ziua
Tatal meu a inceput taxa de succesiune la notar pentru bunurile ramase de la parintii lui. In fata notarului, toti cei 5 frati au dat declaratii ca cedeaza totul in favoarea unei surori.
Deoarece unul din frati este frate numai dupa tata, la data cand a dat declaratia ca iese din indiviziune, fiul acestuia, mostenitor a "uitat" sa aduca si certificatul de mostenitor.
Acum, a anuntat ca aduce certificatul de mostenitor al tatalui sau(fratele vitreg al tatalui meu) in schimbul unei sume substantiale, despre care nu a amintit nimic la inceput.
Ce consecinte ar fi, pentru ca notarul nu poate finaliza succesiunea fara acest document.
Multumesc anticipat pentru orice sfat!
Buna ziua
Am cumparat de curand un apartament la et.1. La parter(am aflat ulterior cumpararii) proprietarul detine un spatiu comercial(a fost tranformat in spatiu comercial inainte de achizitia noastra).
Mai nou acolo vin tot felul de indivizi carora el le spune prieteni si fac f mult zgomot. Acum vrea sa isi faca sala de pariuri sportive, dar zice ca nu are nevoie de aprobare de la noi deoarece el detine deja spatiul comercial chiar daca nu desfasoara momentan activitate. Poate sa o faca fara aprobarea noastra?