avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Spatiu comercial la bloc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Spatiu comercial la bloc

Buna ziua
Am cumparat de curand un apartament la et.1. La parter(am aflat ulterior cumpararii) proprietarul detine un spatiu comercial(a fost tranformat in spatiu comercial inainte de achizitia noastra).
Mai nou acolo vin tot felul de indivizi carora el le spune prieteni si fac f mult zgomot. Acum vrea sa isi faca sala de pariuri sportive, dar zice ca nu are nevoie de aprobare de la noi deoarece el detine deja spatiul comercial chiar daca nu desfasoara momentan activitate. Poate sa o faca fara aprobarea noastra?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 16:39, 25 Aprilie 2018
In cazul in care respectivului spatiu i s-a schimbat destinatia din spatiu de locuit in spatiu comercial, intr-adevar pentru deschiderea unei societati comerciale acolo, Registrul comertuluji nu solicita acordul vecinilor direct afectati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare activitate spațiu comercial parterul blocului M@r1us M@r1us Bună ziua, vă cer sfatul cu privire la următoarea problemă. Până în luna Februarie 2020, la parterul blocului a funcționat un magazin alimentar, blocul ... (vezi toată discuția)
Acord asociație proprietari danaddm38 danaddm38 Dețin un spatiu comercial la parterul unui bloc. Am avut un magazin de îmbrăcăminte -încălțăminte , dar doresc sa-i schimb destinația , să fac ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!detin un apartament la parter pe persoana fizica, il ... shoricica shoricica Buna ziua!Detin un apartament la parter pe persoana fizica, il pot inchiria unei firme? in ce conditii isi poate desfasura acolo o activitate privata? (vezi toată discuția)