avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Activitate Neoscafe

Activitate Neoscafe

Răspuns la discuția Cota parte indiviza
Am cerut explicatii in scris ptr cpi, inca nu am primit raspuns:). Cei 31 lei, sunt o problema de principiu, mai putin de bani. La cheltuieli ptr acoperis, etc participa direct proprietarul. Asta este intelegerea facuta. Gunoiul este contractat direct cu firma prestatoare ( nu-l platim la asociatie) . Singurul serviciu platit asociatie este apa . Nu ma detanjeaza sa platesc suma respectiva, atat timp cat este justificata legislativ.
La parter il blocului( nu la subsol) este spatiu prevazut din constructie, intrarea este la strada ( locatarii intra prin spatele blocului) . IAm cerut . pentru repartizarea cotei indivize, iar ei mi-au explicat ça se repartizeaza In functie de suprafata . Am fost de acord (n-as avea nici un motiv de refuz), insa cei 31 de lei in plus, au explicat ca revin 20 lei pentru salariu adm si 11 lei , ptr imprimate cu regim special. Am intrebat daca si locatarii platesc acele cheltuieli in plus, fata de suma deja stabilita ptr ei (adica 13 lei/ apartament) . Raspunsul a fost ça ei nu mai participa in plus, sunt pensionari majoritatea, insa pentru ca noi facem profit, este normal
Pentru d-nul Adam Grecu.
Am citit legea, iar toate consumurile( apa, electricitate, caldura, gaz etc) sunt contorizate separat, in acest sens avand incheiate contracte cu furnizorii de utilitati, mai putin cei de la apa, pe care o platim la asociatie.
Deci, in acest sens mai suntem obligati sa incheiem conventia?
Multumim!
Suntem chiriasi ai unui spatiu care este prevazut din constructie ça spatiu comercial. Pentru cota parte indiviza (4,78% ,adica 37 lei) , si pe care suntem de acord sa o platim, ni se cer in plus 31 lei pentru cheltuieli cu salariul administratorului+cheltuieli privind achizitionarea de imprimate cu regim special. Ni se solicita expres sa incheiem o conventie in acest sens, iar noi nu suntem de acord cu suma de 31 lei. Suntem obligati sa incheiem conventia si sa achitam cei 31 de lei? Multumim