avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate preda2017

Activitate preda2017

Răspuns la discuția reabilitare cazier
Buna, nu am cu mine nici un act de la procesul respectiv.
Multumesc, din pacate din cauza situatie actuale cu Covid-il nu voi putea veni in Romania sa rezolv, actele mi-au ramas acolo de la proces. O zi buna
Buna din nou, din pacate este anul 2021 si inca nu mi s-a reabilitat cazierul de drept. Am aflat acest lucru deabia acum -m-am casatorit si mutat in Spania, si acum am vrut sa-mi fac actele spaniole si am fost refuzata datorita cazierului din Romania. Ma puteti indruma cu un sfat , ce as putea face in conditiile acestea? Inca imi platesc pacatul comis in 2007 la 19 ani cu toate ca viata me-a s-a asezat si am doi copii minunati si nu am mai gresit de atunci cu absolut nimic.
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția cazier reabilitat, viza SUA
Multumesc frumos.eram ingrijorata ca nu voi mai avea sanse sa vad America.multumesc!
Buna ziua , voi putea cere viza pentru america daca am cazierul reabilitat? Multumesc anticipat
Răspuns la discuția divort cu copii minori
Este vorba de un roman stabilit in strainatate de 14 ani impreuna cu familia.are 2 apartamente si o firma de transport mica de 5 camioane.daca ajuta putem face nunta si atunci eu voi avea acte de spania.ma puteti sfatui ceva? Multumesc anticipat
Este vorba de un roman stabilit in strainatate de 14 ani impreuna cu familia.are 2 apartamente si o firma de transport mica de 5 camioane.daca ajuta putem face nunta si atunci eu voi avea acte de spania.ma puteti sfatui ceva? Multumesc anticipat
Si daca ma casatoresc cu un spaniol ar fi mai usor?
Buna ziua.am divortan anul trecut si avem doi copii minori care au ramas la mine.tutela este comuna insa fostul meu sot este sofer de tir si este plecat 10 luni pe an din tara.eu lucrez la o firma mare de transport romano-spaniola la Cluj si am posibilitatea sa avansez si sa plec in spania cu cazare asigurata si bineinteles contract de munca insa el nu este de acord sa imi dea fetele.as avea vreo sansa sa il castig in instanta? Multumesc anticipat.
Deci in 2020 cazier curat :( multumesc din suflet.o seara perfecta sa aveti .