avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu copii minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu copii minori

Buna ziua.am divortan anul trecut si avem doi copii minori care au ramas la mine.tutela este comuna insa fostul meu sot este sofer de tir si este plecat 10 luni pe an din tara.eu lucrez la o firma mare de transport romano-spaniola la Cluj si am posibilitatea sa avansez si sa plec in spania cu cazare asigurata si bineinteles contract de munca insa el nu este de acord sa imi dea fetele.as avea vreo sansa sa il castig in instanta? Multumesc anticipat.
Șanse ati avea dar va fi dificil.
Trebuie să rezolvați si problema cu dreptul la legături personale al.celuilalt părinte.

Va trebui să deschideți si proces pe ordonanta presedintiala deoarece fondul poate dura foarte mult timp.
Si daca ma casatoresc cu un spaniol ar fi mai usor?
Depinde cati bani are spaniolul si in ce conditii locuiti.
Chestia cu banii instanțele nu recunosc ca o iau în seama dar conteaza...
Este vorba de un roman stabilit in strainatate de 14 ani impreuna cu familia.are 2 apartamente si o firma de transport mica de 5 camioane.daca ajuta putem face nunta si atunci eu voi avea acte de spania.ma puteti sfatui ceva? Multumesc anticipat
Este vorba de un roman stabilit in strainatate de 14 ani impreuna cu familia.are 2 apartamente si o firma de transport mica de 5 camioane.daca ajuta putem face nunta si atunci eu voi avea acte de spania.ma puteti sfatui ceva? Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cum pot sa plec cu copilul din tara? dragalinapostolachemihaela dragalinapostolachemihaela Vreau sa inscriu copilul meu de 12ani la un club sportiv de lupte libere.Dar clubul respectiv duce copiii in cantonament in alte tari de mai multe ori pe an.Eu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am doi copii născuți jn străinătate, în spania ... Romania47 Romania47 Bună ziua.Am doi copii născuți jn străinătate, în Spania se 12 și 17 ani și doresc sa le fac pașapoarte. Nu sunt căsătorită și nici nu am fost ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala leona777 leona777 va rog frumos sa ma ajutati cu un model de ordonanta presedintiala ptr stabilire domiciliu minor la mine si exercitare exclusiva a autoritatii parintesti. Se ... (vezi toată discuția)