Vreau sa inscriu copilul meu de 12ani la un club sportiv de lupte libere.Dar clubul respectiv duce copiii in cantonament in alte tari de mai multe ori pe an.Eu sunt divortata de mai multi ani si acum sunt recasatorita.Cu fostul sot am 2copii si avem custodie comuna.Daca personal a refuzat sa imi faca imputernicire pt a iesi copilul din tara ce solutie ar mai fi ?????
Trebuie deschis proces dar trebuie sa dovediti ca nu va da acordul scris.
Incercati sa ii faceti o notificare ca sa se prezinte la notar pentru a va da acordul scris si daca nu vrea deschideti proces.
Tatal copilului lucreaza in strainatate dar stiu ca are concediu in luna august.Dar...domiciliul lui din tara este la Suceava iar eu cu copiii locuiesc in Caransebes judet Caras Severin.E distanta mare.De 3 ani este definitiva hotararea judecatoreasca de custodie comuna avand si drept de vizita iar el in tot acest timp a sunat fata care are 16 ani abia anul asta de revelion si de ziua ei de nastere iar de vizita nici nu se ia de vorba. in cazul aceste ce trebuie sa fac??Acum si fata este mare si ar vrea sa mearga si ea in strainatate in concediu cu familia ..a vb cu el la tel si a refuzat categoric zicand ca cei trebuie ei sa plece..