avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela L.

Activitate Mihaela L.

Răspuns la discuția Montare conducta gaz
Asociatie de proprietari din care fac si eu parte.Ce pot face eu acum?Stiu ca uscatorul a fost vandut de catre locatarii imobilului cu ani in urma, fiind racordat cu incalzirea la Termoficare.Ok, e parte comuna, dar eu ca proprietar nu am nici un cuvant de spus in privinta proiectului, daca e ok sa mi se gaureasca peretii de deasupra usii de intrare in apartament,sa ni mi se arate proiectul si sa mi se spuna ca au fost gauriti peretii pentru ca era drumul cel mai scurt?!Nu avea si asociatia de proprietari un cuvant de spus inainte de realizarea proiectului?
Buna ziua!Lociuesc la etajul 4 al unui imobil al carui uscator a fost vandut si transformat in locuinta.Fara un anunt prealabil, macar din bun simt, ne-am trezit cu o teava de gaz montata deasupra usii noastre, pentru ca vecinul nostru sa se poata bransa la teava de gaz pt montarea unei centrale termice.Intrebarea mea este daca nu era nevoie macar de un acord verbal,daca nu mai mult, pt aducerea de modificari proprietatii comune?cu atat mai mult cu cat teava trece pe deasupra usii mele si traverseaza peretele exterior al bucatariei si am avut surpriza ca atunci cand am vrut sa ies din casa sa rog instalatorul sa se opreasca din gaurit,sa imi spuna ce se intampla.Multumesc!