avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Activitate Loredanagabriela

Activitate Loredanagabriela

Va multumesc pt tot!
Imi cer scuze ca nu am fost suficient de explicita. Fusese in cursa la Roma, si trebuia sa ajunga la garaj la Pescara. De dormit dormea in masina, iar de stationat era stationat intr-o parcare. Raportul medicului legist a constatat moarte din cauze naturale, stop cardio respirator. Atat scrie. Problema este ca au disparut analizele ce le-a facut in octombrie la un spital privat. Banuiesc ca le-a luat patronul. Disparitia analizelor si faptul ca nu au vrut sa imi spuna nimic despre asigurare m-au facut sa imi pun niste semne de intrebare. Dar o sa angajez un avocat italian sa imi explice exact daca pot face ceva sau nu. Va multumesc pt raspuns.
Era angajat la firma italiana. Va multumesc pt raspuns. Pana la urma se poate considera accident de munca?
Tatal meu, sofer pe tir, a decedat in Italia acum 2 saptamani. Era in drum spre garaj, seara la ora 9 a oprit masina sa isi faca pauza de 9 ore, si noaptea la ora 2 a facut infarct. Este considerat accident de munca sau nu? In octombrie i s-a facut rau, acuzand ameteli puternice, patronul l-a dus la un spital privat, dar au spus ca este apt de munca, doar ca are tensiunea mare 220 cu 200. Nu i-au dat niciun tratament de acolo (el lua tratament de tensiune din romania, italienii spunand ca e bun tratamentul), i-au facut investigatii neurologice si cardiace si in afara de tensiune nu au spus ca ar avea si altceva. Tatal meu a insistat sa il scoata la pensie pe caz de boala dar au spus ca e apt de lucru. In 14 aprilie a murit, dar au disparut si analizele de la spitalul privat, banuiesc ca le-a luat patronul. Poate fi tras la raspundere patronul? Si care sunt procedurile de urmat? Va multumesc!