avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Activitate LSDXM

Activitate LSDXM

Buna ziua!
Prietena mea este din Filipine, cetatean filipinez. Urmeaza sa ne vedem cel mai probabil in iarna acestui an/primavara anului urmator, dorim sa ne si casatorim astfel ea sa poata ramane aici cu mine iar ulterior sa si munceasca aici. Cum ar trebui sa procedam?
Răspuns la discuția Legalitatea Unor Substante
Linkurile sunt inutlie, acolo imi arata substante interzise in competitie, iar in discutia respectiva am observat ca sunt linkuri vechi, 2013, unele substante nu apar acolo dar spre exemplu 1P-LSD este o substanta pusa pe vanzare din 2015, cel mai sigur nu e actualizata lista respectiva

POPA GHEORGHE a scris:

Vedeti aceasta discutie: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Accesati aici: [ link extern ]
si aici: [ link extern ]

Răspuns la discuția Legalitatea Unor Substante
Nu pot accesa linkurile respective

POPA GHEORGHE a scris:

Gasiti aici un inventar 2006 - 2016 pentru substante interzise:
[ link extern ]
S-a completat in 2017 aici: [ link extern ]
Daca sunt substante interzise (studiati cu atentie inventarul) puteti avea probleme cu legea.
Pentru fiecare substanta in parte puteti gasi pe internet fisa tehnica de securitate in care sunt informatii despre toxicitatea substantei respective si despre conditiile legale de comercializare.

Buna ziua. Sunt curios cat de legale sunt substantele de tip research chemicals in special analoage LSD...gen 1P-LSD, ALD-52, AL-LAD. Sau unele benzodiazepine gen: Etizolam, Analoagele Amfetaminelor gen: 2-AL, 3-FEA, 3-MEC. Sau alte substante: 2C-B-FLY, 3,4-CTMP, 3-FPM, 3-MMC...3-MeO-PCP sau alte substante asemanatoare. am cautat in anexe dar nu sunt sigur de ce am vazut acolo. Deci cat de legale sunt substantele acestea si daca comand aceste "research chemichals" pot sa am probleme cu legea sau nu?