avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! Prietena mea este din Filipine, cetatean ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! Prietena mea este din Filipine, cetatean filipinez. ...

Buna ziua!
Prietena mea este din Filipine, cetatean filipinez. Urmeaza sa ne vedem cel mai probabil in iarna acestui an/primavara anului urmator, dorim sa ne si casatorim astfel ea sa poata ramane aici cu mine iar ulterior sa si munceasca aici. Cum ar trebui sa procedam?

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean strain iuscivile iuscivile Buna ziua, Am urmatoarea speta: Un prieten cetatean roman a cunoscut o fata din Filipine. Sunt intr-o relatie de o luna dar a aparut o problema, si anume ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , eu sunt cetățean roman care locuiește in germania ... AndreiC87 AndreiC87 Buna ziua , Eu sunt cetățean roman care locuiește in Germania din anul 2013, Am cunoscut o fata filipineza care are și in copil cu care as vrea sa m-a ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu o filipineza Petru0786 Petru0786 Buna ziua, locuiesc de 4 ani in Londra si as dori sa ma casatoresc in Romania cu o filipineza care locuieste in Filipine. Este posibil dupa casatorie ca ea sa ... (vezi toată discuția)