avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casatorie cu o filipineza
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casatorie cu o filipineza

Buna ziua, locuiesc de 4 ani in Londra si as dori sa ma casatoresc in Romania cu o filipineza care locuieste in Filipine. Este posibil dupa casatorie ca ea sa ma insoteasca in Londra, sa locuim impreuna si sa aiba drept de munca?
Cel mai recent răspuns: Petru0786 , utilizator 08:44, 13 Septembrie 2018
Întrebați o pe Dna dacă dorește!
Bănuiesc ca are viza inițial pentru calatorie in România și Anglia. Legal are nevoie de permis de ședere in România ulterior căsătoriei .
Nu dobândește cetățenia romana prin căsătorie cu Dvs , ci poate obține permis de ședere in Romania
Multumesc pentru raspuns, planuim pentru anul viitor, probabil va obtine viza sa vina in Romania, intrebarea mea insa este daca ma va putea insoti in Anglia si daca va putea locui cu mine aici, odata ce vom fi casatoriti si va purta numele meu de familie practic?
Cu viza pt Anglia, da va poate însoți.
Cred ca v am raspuns deja- nu dobândește cetățenia romana o data cu căsătoria cu Dvs .
Căsătorită ea va fi tot cetățean filipinez.
Esenta intrebarii era daca primeste viza pentru Anglia automat ce se casatoreste cu mine sau trebuie sa aplice pentru viza de Anglia separat (viza de familie)?multumesc
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2018
Petru0786, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza pentru reintregirea familiei imojangam imojangam Asi vrea cateva informatii despre Viza pentru reîntregirea familiei. Eu am dubla cetatenie, romana si maghiara, nascuta in Reghin, jud Mures si domiciliat in ... (vezi toată discuția)
Sotie de alta nationalitate leirbag leirbag Sunt casatorit cu o persoana din filipine si locuim in Londra. Vreau sa vin cu sotiea mea in Romania. Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa apelez la o ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)