Si atunci, noi ca si locatari, ce putem face in cazul acesta? Sau suntem nevoiți in continuare sa suportăm deranjul provocat de zecile de persoane care intra zilnic, aproape,să-și plătească facturile,sa lase citirile, sa se certe ca la usa cortului cu administratorii, sa tranteasca usi, sa sune la toate apartamentele sa le deschidă pentru a intra in scara in afara orelor de program (nici macar programul nu-l au afisat) nu mai zic ca de câteva ori ne-am trezit cu persoane in casa confundând usa asociației cu usa noastră.
Am vrea sa schimbam usa la intrarea în bloc pentru ca e veche, este de tabla nu izolează bine iar iarna este destul de frig pe casa scării dar la un flux de zeci de persoane săptămânal cred ca o usa de termopan ar trebui să o schimbam o dată pe an si după cum am specificat dumnealor nu vor sa cotizeze cu nici un leu.
Chiar nu se poate face nimic sa-i obligăm cumva să-și faca intrare separat, pe afara? Exista o instituție unde ne putem adresa, un mediator, care sa ne ajute cumva in problema ce o avem cu ei?
ynocentta a scris:
Este problema exclkusiva a reprezentantului legal al asociatieid e proprietari sa decida si eventual sa dispuna conditiile de utilizare spatiu de catre persoana juridica
Legal se aplica disp HG nr 1588/2007 cu incheierea de conventie intre asociatie si persoana juridica