avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate Avocat Tabrea Alexandru

Activitate Avocat Tabrea Alexandru

Răspuns la discuția Pensie de intretinere copil
Deocamdata clar trebuie sa plateasca 1/4 intrucat hotararea beneficiaza de executare provizorie de drept!

.În cazul în care paratul solicită prin apel diminuarea pensiei de întreținere pentru copil, instanța va lua în considerare argumentele prezentate de ambele părți, precum și dovezi cu privire la veniturile și cheltuielile paratului. Intr-adevar, in stabilirea pensiei instanta trebuie sa dea valenta celor doua coordonate sine qua non: nevoia minorului si mijloacele
debitorului obligatiei de intretinere!

Este posibil ca instanța să decidă să diminueze suma pensiei de întreținere sau să ia în considerare cheltuielile esențiale ale paratului, cum ar fi nevoile sale de trai, pentru a stabili o sumă rezonabilă de plată.Este important să aveți în vedere că decizia finală privind modificarea pensiei de întreținere va fi luată de către instanță (nu discreționar de părți) iar aceasta va lua în considerare toate circumstanțele relevante ale cazului.
În situația descrisă, cea mai bună soluție este să vă adresați avocatului care v-a reprezentat în cazul testului de paternitate și să îi solicitați să facă o cerere către instanță pentru obținerea unei copii a testului de paternitate.Este important să aveți o copie a testului de paternitate pentru a avea o imagine clară și completă a situației.
În general, o persoană care este pusă sub interdicție nu poate încheia tranzacții juridice, cum ar fi vânzarea unui apartament, decât prin intermediul tuterelui său și cu acordul instanței de judecată!
Înainte de a proceda cu achiziția, ar trebui să solicitați o copie a hotărârii judecătorești de ridicare a interdicției pentru a vă asigura că proprietarul este într-adevăr capabil să încheie acte juridice translative de proprietate!
Pentru dezinteres transformat in succesiune temporala aveti, in principiu, sansa de a obtine exercitarea autoritatii parintesti de maniera exclusiva!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se va dispune introducerea in cauza a mostenitorilor!
Răspuns la discuția Reducere pensie intretinere minor
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De regula, modificarea pensiei se dispune de la data depunerii actiunii, insa intr-adevar trebuie sa astepte solutia instantei, nu sa modifice el discretionar!
Poate fi executat silit insa in ipoteza in care i se va admite actiunea va fi indrituit sa obtina intoarcerea executarii!
Prin ordin de protectie se poate obtine extrem de repede evacuarea! Luati ordin provizoriu de la politie, apoi obtineti prelungirea de catre instanta!

In ipoteza in care nu sunt intrunite conditiile obtinerii ordinului de protectie, va prevalati de procedura evacuarii, cu somatie prealabila prin care i se pune in vedere sa paraseasca locuinta in termen de 5 zile!
Poate formula cerere de modificare a masurilor, cf art 403 Cod Civil, insa in principiu sansele sunt mici, rar se depart fratii! Desigur, daca va da in judecata fiti beligeranta!
Alienarea parentala se poate circumscrie continutului constitutiv al infractiunii de nerespectare a masurilor privind incredintarea minorului!
Cu privire la pensie, il puteti executa silit sau puteti formula o plangere penala pt abandon de familie!

Cu atent aleasă considerație,

Țabrea Alexandru-Nicolae

editat date de contact
In 25 de zile se formuleaza intampinare (prin care construiti redutele de aparare fata de cele invederate de reclamanta) si eventual cerere reconventionala (daca doriti sa obtineti dvs altceva decat a cerut ea), veti putea fi reprezentat de avocat, avand in vedere ca aveti domiciliul in strainatate!

Cu atent aleasă considerație,

Țabrea Alexandru-Nicolae

Contractati servicii avocatiale si construiti redutele de aparare necesare in proces!
Jurdisprudenta le surade mamelor insa nu va culcati pe o ureche si luptati!
Daca foloseste poze indecente, puteti formula plangere penala cf art 226 Cod Penal!

Cu atent aleasă considerație,

Țabrea Alexandru-Nicolae