Mersi frumos de raspuns. Nu stiam ca exista un birou din acesta. Banui ca e unul din birourile acelea unde e mereu lume ... deci va fi foarte dragutza treaba asta!
Imi puteti da un exemplu de cum se face un contract de cesiune ? Sau ? exista un formular tipizat la Registrul Comertului ?
Iar actul constitutiv il updatez eu si doar il depun ? Nu trebuie verificat de ei acolo ? Cand am infiintat firma ei la registrul comertului au facut actul constitutiv, noi doar l-am citit si am fost deacord !
Am infiintat prin martie 2007 un SRL impreuna cu alti 3 prieteni. Suntem 4 administratori cu drepturi egale, fiecare 25% din capitalul social (200 RON) deci nu e vorba de bani multi.
Problema e ca doi dintre ei ar vrea sa renunte din diverse motive.
Cum se procedeaza ca totul sa fie legal si cei care raman in firma sa nu aibe pe viitor probleme?
Sa spunem ca cei doi renunta de buna voie la capitalul social ca sa nu complicam problema. Ce acte trebuie facute, unde trebuie depuse ?
Eu sunt programator si deci nu am cunostinte specifice din domeniul contabil sau judiciar ... iar peste tot oamenii imi explica in termeni specifici. Din ce am auzit, procedura e simpla, dar nu stiu de unde sa incep !