avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Activitate Andrada Adda

Activitate Andrada Adda

Răspuns la discuția Problemă cu-n cabinet veterinar!
Câinii aveau 6 luni. Această boală un câine vaccinat nu are cum să o ia din câte mi sa zis . Țin să cred că nu le-a fost administrat corect acest vaccin , pe mine nu mă interesează banii pe care i-am dat, mă interesează că mi-au murit câinii iar un vaccin nu le-a fost făcut mi-a zis un alt medic veterinar și nu mi se pare normal. Prima dată mi-au zis că e de la căpușe și își revin în cel mult 5 zile, a doua zi mi-au zis de acest virus numit paraviroză și le-a administrat un tratament impotriva acestei boli+ perfuzie și 10 injecții. După moartea primul câțel mi-au zis că cel de-al doilea este vaccinat și își revine dar a doua zi a murit.
Răspuns la discuția Problemă cu-n cabinet veterinar!
Au murit din cauza acestei boli numită paraviroză, ei fiind vaccinați anti acesteia nu aveau cum să ia. Țin să cred că nu le-a fost administrat corect acest vaccin deoarece a fost repetat la două săptămâni același vaccin dar de la altă firmă, iar acum mi-au zis că "s-ar putea calitatea vaccinului să fii fost foarte slabă și să nu-și facă efectul"
Buna seara, am apelat aici pe forum in speranta ca cineva ma poate ajuta, sau ma poate sfatuii in problema mea cu-n cabinet veterinar!
Problema a început acum o săptâmãnă câinii mei sau îmbolnăvit dintr-o dată. Am avut doi câinii unul Ciobănesc de Asia Centrală și unul Ciobănesc Caucazian amândoi au fost înscriși și vaccinați la acest cabinet și au luat paraviroză. Mi-am dat seama că nu mai mâncau și nu voiau să iasă afară, am sunat medicul veterinar și mi-a zis să-i duc la consult așa a ajuns la concluzia că au paraviroză ( ei fiind vaccinați anti această boală) dimineata după acest consult mi-a murit primul caine, am sunat si le-am zis ca a murit iar una dintre asistente mi-a raspuns "nu-i putem da zile" mi-am dus al doilea caine la perfuzie deoarece nu voia sa manance ia administrat 10 injectii si mi-a zis că-și revine, va trăii. Starea lui sa inrautătit si dupa 2 zile a murit. Intrebarea mea este unde as putea da in judecata acest cabinet veterinar?