avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Activitate ionut bogdan

Activitate ionut bogdan

Răspuns la discuția Art 275
Nu inteleg ce va urma...adica la ce ma pot astepta....la un termen de judecata?
Răspuns la discuția Art 275
În baza art. 346 alin. 1 Cod procedură penală constată legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală şi dispune începerea judecăţii. În baza art. 275 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului iar onorariul avocatului din oficiu va fi plătit din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu contestaţie în 3 zile. Pronunţată în cameră de consiliu de la 10.10.2018.
Discuție Art 275
Buna ziua! Azi dupa camera preliminara intr un proces pt conducerea unui autovehicul sub influienta bauturilor alcoolice avand ca probe biologice alcoolemia prima 0,90 iar a doua 0,75 citand pe site scrie ca se aplica art 275 si cheltuielile suportate de stat...va rog sa mi spuneti ce inseamna??
Multumesc pt raspuns....eu m am prezentat doar la politie de doua ori pt declaratii...nu stiu nimic de genul suspect...ce am vazut doar ca scrie inculpat...a zis ca in 2 saptamani va ajunge dosarul la parchet...astazi m i s a adus la cunostinta...cu respect!
Buna ziua ! am fost prins baut la volan si mi a iesit in in aerul expirat 0,46 iar in sange prima proba 0,90 iar a doua 0,75......dosarul a fost trimis la parchet...va rog sa mi spuneti ce proceduri urmeaza si ce sanse am sa scap?? am un cazier curat si nu am avut probleme cu legea niciodata...multumesc