avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie 0,90 și 0,75 din probele biologice. Am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie 0,90 și 0,75 din probele biologice. Am cazierul curat, sunt șanse să rămână în continuare așa?

Buna ziua ! am fost prins baut la volan si mi a iesit in in aerul expirat 0,46 iar in sange prima proba 0,90 iar a doua 0,75......dosarul a fost trimis la parchet...va rog sa mi spuneti ce proceduri urmeaza si ce sanse am sa scap?? am un cazier curat si nu am avut probleme cu legea niciodata...multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In functie de situatia de fapt, este posibil sa se dispuna recalcularea alcoolemiei.
Vi s-a adus la cunostinta calitatea de suspect?
Multumesc pt raspuns....eu m am prezentat doar la politie de doua ori pt declaratii...nu stiu nimic de genul suspect...ce am vazut doar ca scrie inculpat...a zis ca in 2 saptamani va ajunge dosarul la parchet...astazi m i s a adus la cunostinta...cu respect!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deci s-a pus in miscare actiunea penala si ati dat declaratia in calitate de inculpat.
Aveti posibilitatea încheierii în cursul urmăririi penale, a unui acord, ca urmare a recunoaşterii vinovăţiei si veti beneficia de reducerea cu o treime a limitelor de pedeapsă prevăzute de lege în cazul pedepsei închisorii şi de reducerea cu o pătrime a limitelor de pedeapsă prevăzute de lege în cazul pedepsei amenzii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma va rog - alcool la volan Domenicom3 Domenicom3 Ma scuza ti si va deranjez cu o intrebare . Am fost depistat la volan cu o alcoolemie de 0.74 in aerul expirat si 1.50 in sange . Astept de peste 1 an de zile ... (vezi toată discuția)
Alcolemie 0,6 sange si pagube materiale Florin95 Florin95 Salut, Am mers acum 1 luna cu o masina cu probleme la frane fara a stii de acest lucru, si am lovit 1 masina , pagubele materiale s-au ridicat la 40 mil , ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar. valentin_matei2003 valentin_matei2003 Buna seara ,in data de 22 mai sunt chemat in instanta pt solutionare dosar penal conducere sub influenta alcolului iar avocatul va cere sa se faca calcularea ... (vezi toată discuția)