avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Activitate danielpopa91

Activitate danielpopa91

Răspuns la discuția pot primi 2 suspendari
Domnu avocat.eu am săvârșit fapta vătămare corporală pe data de 16.ianuarie.2016 iar eu am fost condamnat pe data de 19 ianuarie 2016 pentru furt am vreo speranță sa scap cu suspendare?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Arestul la domiciliu este masura preventiva, care se poate dispune pana la o hot. definitiva.

Dar nu se poate da la domiciliu fiindca am un picior amputat?sa execut arest la domiciliu

Sansa dvs este sa fiti achitat sau sa fiti condamnat la amenda penala, daca veti fi codamnat la o pedeapsa cu inchisoarea, instanţa revocă suspendarea şi dispune executarea pedepsei in regim de detentie.
Pedeapsa principală pentru noua infracţiune se stabileşte şi se execută, potrivit dispoziţiilor referitoare la recidivă.

Art 229 ncp

danielpopa91 a scris:

Nu.acuma pe 15mai am primul termen.

In baza carui C.P. ati fost condamnat?

Nu.acuma pe 15mai am primul termen.

In baza carui C.P. ati fost condamnat?

Ati savarsit a doua infractiune in termenul de supraveghere?

Da
Pot primi 2suspendari la rand?in primul dosar am fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru furt.pe 4ani de încercare.in al doilea dosar sunt judecat pentru vătămare corporală în condițiile violentei in familie .Eu si tatal meu eram în stare avansată de ebrietate si a inceput sami adreseze cuvinte jignitoare FIINDCĂ eu am un picior amputat.atunci eu lam înjunghiat.a avut 25-30 zile medicale.el nu a depus plângere împotriva mea pot scapa tot cu o suspendare?