Buna ziua,in 2015 am introdus actiunea de suspendare a executarii, in ziua in care s-a judecat si admis suspendarea executarii ,executorul a mers mai departe cu executarea si vanzarea bunului ipotecat.Dupa aceasta hotarare procesul meu de contestare la executare si clauze abuzive a continuat pana in octombrie 2017 cand judecatoria a respins ca nefondata cererea mea avand dreptul de a face apel.Am introdus actiunea de apel in termenul legal , termenul fixat pentru judecare fiind in 14 sept 2018.In februarie 2018 executorul pune in posesie pe cumparatorul imobilului si acesta intra in apartamentul meu fara a fi somata sau notificata.Aceasta este situatia mea, Am nevoie sa inteleg ce se intampla, as dori sa aflu pentru ca nu mai stiu ce sa cred.Am incredere in avocatul meu .....dar !Va multumesc mult.
Buna seara, sunt in proces de contestare executare silita,am in prima faza suspendarea executarii pana la solutionare:judecatoria da o hotarare care nu este definitiva, executorul pune in posesie bunul executat pana sa se dea hotararea definiriva .Ce pot sa fac in acest caz ? Mentionez ca apelul este facut in termen .