Buna seara am și eu o nelămurire și sper să aflu răspunsul. Sunt absolvent in acest domeniu și calificat ,am diploma ( producție media - editor imagine) . Dacă doresc să mă angajez in televiziune, am oare dreptul sa refuz primirea salariului prin virament bancar? Pot cere să primesc salariul in mâna? Ce pot spune angajatorului, ce drept pot invoca pentru a-mi argumenta dorința de a primi salariul in mâna și nu prin virament bancar. Va rog sa-mi dati răspunsuri concrete ca sa stiu exact.
Si ce pot face pentru a scapa de inchisoare in caz ca acei baieti au de gand sa ma parasca?
Exista vreo posibilitate sa primesc un numar de zile de munca in folosul comunitatii in schimbul pedepsei cu inchisoarea?
Din cate am inteles daca am noroc pot primi o amenda,destul de mare pot spune,pe care nu o sa pot sa o achit.Am un salariu de 8 milioane si nu cred ca imi pot permite sa platesc amenda.
Mai mult de atat,daca persoana batuta va cere sa fie despagubita moral,eu nu am cum sa platesc deoarece situatia mea materiala nu este prea fericita.
Nu vreau sa fac inchisoare dar nici sa platesc o amenda uriasa . Credeti ca pot obtine un numar de zile in folosul comunitatii?
Recent, un individ m-a enervat foarte tare dar atunci pe moment am tacut din gura.Dupa cateva zile am platit niste baieti de la mine din cartier sa il bata.Imi este frica sa ies si din casa.De fiecare data cand vad politisti pe strada, ma apuca panica.Daca acesti baieti pe care i-am platit sunt prinsi si acestia ma parasc, exista riscul sa fac si eu puscarie???