Eu si sora mea vom fi trecute mostenitori. Nu asta e important. Pe mine ma intereseaza modalitatea de estimare a valoarii bunurilor intr-o astfel de procedura.
In urma cu 4 luni tatal meu a decedat si mama a hotarat sa treaca masina si apartamentul pe numele ei. Ideea este ca masina este fabricata in anul 1978. Consultand hartiile de la notar, am constatat ca domnul calculase valoarea masinii pt anul 1996, si anume 6000 RON (precizez ca in anul 1996 a fost achizitionat automobilul). Ori sa fim seriosi! O masina cu o vechime de peste 20 ani, nu poate valora 6000 RON!!! Va rog sa ma ajutati si sa-mi precizati care sunt criteriile de estimare a valorii unui bun in cazul procedurii succesorale? Va multumesc!
Este vorba de o intrerupere temporara a activitatii firmei incepand cu luna decembrie. Din cate am vb cu colegii, acestia mi-au spus ca termenul legal ar fi de 3 luni intr-un an calendaristic. Va multumesc!
Sunt in situatia de a fi trimisa in somaj tehnic incepand cu luna decembrie (bun moment si-au ales) :( . Intrebarea mea este daca exista un termen limita prevazut de lege in ceea ce priveste durata acestui somaj? Va multumesc!