avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate dan calin

Activitate dan calin

Discuție Plîngere
Bună seara am și eu o rugăminte pe data de 5 noiembrie am depus plângere la poliție pentru ne plată pensia alimentara în cît timp voi sti
buna ziua va rog frumos sa ma ajutati cu aceasta intrebare fosta sotie are de platit pensia alimentara la 4 copii si are restanta sentinta este definitiva in cat timp pot sa fac cerere la un executor
Răspuns la discuția pensia alimentara
multumesc frumos bunuri nu are nimic
si a mai spus ca zice ca nu are venit sunt 4 copii minori si are de platit din 23.10.2017 atunci am deschis proces sa terminat pe 10.09.2018 definitiva si irevocabila
multumesc frumos are lucreaza in strainatate dar zice ca are doar 400 de e salariu dar a depus la dosar in luna aprilie un contract cu 635
buna ziu am si eu o intrebare fosta sotie are de platit pensia alimentara din 23.10.2017 atunci am bagat divortul si an 10.09.2018 sa pus definitiva intrebare mea este ea nu are bani ce se intimpla
Răspuns la discuția pensia
buna dimineata multumesc pentru raspuns da am 4 copii si salariu este de 635 euro asta insemnind 317 euro
Discuție pensia
buna seara am o intrebare la dumneavoastra cat anseamn 1/8 din salariu realizat pentru 1 copil eu am 4
Răspuns la discuția recurs
prima sentinta a venit pe20 07 si eu am depuso pe 23 07
Răspuns la discuția recurs
buna seara am si eu o intrebare sentinta mia fost gresita si am trimiso inapoi se ia in calcul pentru apel ca si prima pe data de 21 07