buna ziua va rog frumos sa ma ajutati cu aceasta intrebare fosta sotie are de platit pensia alimentara la 4 copii si are restanta sentinta este definitiva in cat timp pot sa fac cerere la un executor
Pensia de intretinere poate fi platita, in etapa de executare silita, executare silita initiata in toate formele sale, pentru ultimii trei ani, anteriori cererii de executare.
Dumneavoastra, in calitate de creditor, va adresati unui executor judecatoresc, acesta va admite cererea dumneavoastra, si se va adresa instantei de judecata, in vederea incuviintarii executare silite , in toate formele sale.
Executarea silita, in cele mai multe dintre cazuri, pentru pensia de intretinere, este realizata prin poprirea asupra veniturior salariale ori a conturilor bancare.
Ori de cate ori veti solicita plata pensiei de intretinere va trebuie sa va adresati executorului judecatoresc, inaintand o noua cerere.
Pensie alimentara
Alexa713
Ma numesc Nae Alexandra Catalina ,am 18 ani si mi s.a aprobat in judecata sa primesc pensia alimentara de la tatăl meu pana la varsta de 26 de ani .Intrebarea ... (vezi toată discuția)