avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Activitate mdutza12

Activitate mdutza12

Mulțumesc pentru răspuns !
Proprie indemnizație creștere copil. Buna ziua , as avea și eu o întrebare, am auzit că de pe 8.04.2021 s-au aprobat în monitorul oficial proptirea indemnizației creștere copil, eu am o proprie pe cont , și mă interesează dacă se poate pune proprire pe indemnizație
Discuție Salar
Buna ziua . Va rog sa ma ajutati intr-o problema . Pana pe data de 7 am avut contract la un magazin de imbracaminte si incaltaminte copii , apoi mi-am gasit in alta parte si mi-am dat demisia de la acel magazi. Pentru bani mi-a zis sa vin pe data de 15 luna aceasta , apoi ma amana de pe o zi pe alta , ba ca nu au bani , ba ca imi dau maine , si cred ca nu vor sa imi mai dea banii . In contract nu au nicio clauza unde sa scrie ca daca plec , nu imi mai dau salarul . Ce pot face in acest sens ? Sa merg la itm ? Mentionez ca nu elibereaza nici bon fiscal pentru produsele cumparate , nu am dovezi in acest sens , dar stiu sigur ca nu elibereaza.
Discuție demisie
Buna ziua , de pe data de 16.04.2018 lucrez la un magazin de haine de copii programul este 8-20,eu lucrez de la 12-20 , intre timp mi-am gasit de munca in alta parte cu un program de la 10-18 ,am dat actele pentru angajare , vreau sa imi dau demisia cu data de 07.05.2016 . Eu nu vreau sa stau in preaviz . Trebuie sa stau neaparat in preaviz ?
Discuție demisie
Buna ziua , de pe data de 16.04.2018 lucrez la un magazin de haine de copii programul este 8-20,eu lucrez de la 12-20 , intre timp mi-am gasit de munca in alta parte cu un program de la 10-18 ,am dat actele pentru angajare , vreau sa imi dau demisia cu data de 07.05.2016 . Eu nu vreau sa stau in preaviz . Trebuie sa stau neaparat in preaviz ?