avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Proprire indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Proprire indemnizație creștere copil

Proprie indemnizație creștere copil. Buna ziua , as avea și eu o întrebare, am auzit că de pe 8.04.2021 s-au aprobat în monitorul oficial proptirea indemnizației creștere copil, eu am o proprie pe cont , și mă interesează dacă se poate pune proprire pe indemnizație
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Mai 2021
mdutza12, utilizator
Cel mai recent răspuns: mdutza12 , utilizator 18:07, 15 Mai 2021
În ședința din 7 aprilie 2021, Curtea Constituțională, în cadrul controlului legilor posterior promulgării, a pronunțat următoarele decizii:

A. Cu majoritate de voturi, a admis excepția de neconstituționalitate și a constatat că dispozițiile art.20 alin.(1) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.111/2010 privind concediul și indemnizația lunară pentru creșterea copiilor sunt neconstituționale, cu referire la indemnizația pentru creșterea copiilor prevăzută la art.2 alin.(1) din acest act normativ.

Dispozițiile constatate ca fiind neconstituționale au următoarea redactare:

„Drepturile prevăzute de prezenta ordonanță de urgență nu pot fi urmărite silit decât în vederea recuperării, conform legii, a sumelor încasate necuvenit cu acest titlu”.

..........

Alte detalii
www.avocatnet.ro/articol_576...
Mulțumesc pentru răspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.se poate pune poprire pe indemnizație de creștere ... stelistul7 stelistul7 Buna ziua.Se poate pune poprire pe indemnizație de creștere copil?Tot se vorbește în spațiul virtual despre neconstitutionalitatea art 20 alin 1 din legea ... (vezi toată discuția)
Bun gasit! s a publicat in monitorul oficial poprirea pt indemnizatia ... leonardy44 leonardy44 Bun gasit! s a publicat in monitorul oficial poprirea pt indemnizatia de crestere a copilului? in Republica Moldova este supusa popririi indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Bună seara! Știe cineva s-a dat legea cu poprire pe indemnizatie ... ANAMARIAC22 ANAMARIAC22 Bună seara! Știe cineva s-a dat legea cu poprire pe indemnizatie crestere copil? A apărut în Monitorul oficial? Mulțumesc (vezi toată discuția)